Bemutatkozás

Könyvelőirodánk azzal a céllal jött létre, hogy minőségi szolgáltatásokat nyújtson ügyfelei részére számvitel, adózás és egyéb pénzügyi szolgáltatások terén.

Elsősorban Fejér, Somogy és Veszprém megyék és környékére szeretnénk koncentrálni, de igény szerint egyéb településekről is várjuk tisztelt leendő ügyfeleinket könyveléssel, adó-tanácsadással, bérszámfejtéssel és egyéb pénzügyi szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Célunk, hogy megbízóinkkal hosszú távú együttműködést alakítsunk ki, mely a bizalomra és a minőségi szakmai munkára épül.

A partnereink tevékenységi köreit tekintve rendkívül széles a skála, ami egyben azt is jelenti, hogy a számvitel és adózás területén gyakorlatilag bármilyen jellegű feladatot képesek vagyunk megoldani.

Megbízható, precíz könyvelőirodát keres? Jó helyen jár! Tegye fel szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseit üzenetküldőnk segítségével, vagy hívjon minket a +36 20 333 5290 telefonszámon.

Megbízóink méretétől függetlenül – legyen az egyszemélyes társaság vagy közepes méretű vállalat – könyvelőirodánk személyre szabott, felelősségteljes szolgáltatást tud nyújtani.